About me

Barbara Schriek

Deel dit!

Alles over een gezonde positieve lifestyle.

About me

Samen met Cynthia Schriek richtte ik een sieradenlijn op: Syona (Sanskriet voor Geluk)

Schrijven

Mijn naam is Barbara Schriek. Als klein meisje schreef ik al heel graag. Op de middelbare school begon ik met het schrijven van gedichten. Ik studeerde af aan het VWO op het A. Roland Holst College in Hilversum en begon aan de opleiding Journalistiek.

Ik ben een bezig bijtje, dus al snel werkte ik bij meerdere kranten: Weekblad Wijdemeren, DeGooi&Vechtstreek en HetGooiseLeven. Tijdens mijn tweede stage, bij de eerste vrouwenglossy van Nederland Elegance, is mijn passie echt goed naar voren gekomen.

 

Tijdens mijn opleiding solliciteerde ik bij Gooisch ...als lifestyle. Ik werd aangenomen en direct ook voor MAX Magazine. Van november 2013 tot oktober 2015 stond ik in het blad onder de rubriek GOOISCH4Lifestyle waar ik schreef over beauty, mode, kinderen en cultuur en online: www.gooisch4lifestyle.nl.

 

Inmiddels word ik als freelance schrijver en fotograaf nu door veel verschillende opdrachtgevers ingehuurd. Voor een aantal bedrijven doe ik een stukje communicatie. Social media is een van mijn expertises.

Schrijven is mijn passie. Mijn leven. Ik heb een vlotte pen en ik schrijf precies zoals het is. "Jij hebt me omschreven zoals ik echt ben", krijg ik vaak te horen. Naast het schrijven geef ik workshops en cursussen aan scholieren en studenten. Voor nakijkwerk bent u bij mij ook aan het goede adres. Veel van mijn vriendinnen hebben goede cijfers gehaald voor werkstukken na mijn correcties.

 

Ik blijf altijd leren en volg daarom geregeld masterclasses, workshops en cursussen. En: lezen, ik houd er van! Ooit zal ik mijn eigen boek schrijven.

 

Yoga

Op het moment dat ik niet lekker in mijn vel zat, ben ik yoga gaan doen. Ik was niet meer weg te slaan daar en begon ook zelf met het lesgeven in yoga. Na een yogaretreat op Ibiza was ik helemaal verkocht. Ik startte met de RYT200 Yoga opleiding bij AALO en organiseer nu zelf yogaretreats om ook anderen dit gevoel te kunnen geven.

 

Dieren

Samen met mijn zusje stichtte ik de Heart for Animals foundation voor een diervriendelijk Nederland. Bezoek onze website www.heartforanimalsfoundation.com. Ook was ik voorzitter van Pink! Noord-Holland (jongerenpartij Partij voor de Dieren)

En was ik duo-raadslid (en communicatie) voor de Partij voor de Dieren voor het waterschap AGV.

 

 

 

 

 

 

Wat ik nog meer doe

En verder

Ik geef danslessen, bootcamps en yoga!

Tot slot

Samen met Cynthia Schriek heb ik de Heart for Animals Foundation opgezet voor een Diervriendelijk Nederland.

GET IN TOUCH

Barbara Schriek

INFORMATION

Home

 

Products

 

Blog

About

 

Contact