About me

About me

 

Mijn naam is Barbara Schriek. Als klein meisje schreef ik al heel graag. Op de middelbare school begon ik met het schrijven van gedichten. Ik studeerde af aan het VWO op het A. Roland Holst College in Hilversum en begon aan de opleiding Journalistiek.

Ik ben een bezig bijtje dus al snel werkte ik bij meerdere kranten: Weekblad Wijdemeren, DeGooi&Vechtstreek en HetGooiseLeven. Tijdens mijn tweede stage, bij de eerste vrouwenglossy van Nederland Elegance, is mijn passie echt goed naar voren gekomen. Ik schreef mee aan een extra boekje over mode. Prachtig vond ik het. Beauty, mode en reizen. Drie onderwerpen waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

 

Tijdens mijn opleiding solliciteerde ik bij Gooisch ...als lifestyle. Ik werd aangenomen en direct ook voor MAX Magazine. Ik heb nu al meerdere artikelen geschreven en ik heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin. Sinds november 2013 staat mijn gezicht in het blad onder de rubriek GOOISCH4Lifestyle waar ik schrijf over beauty, mode, kinderen en cultuur. Dit zetten we online door via www.gooisch4lifestyle.nl.

 

Schrijven is mijn passie. Mijn leven. Ik heb een vlotte pen en krijg vaak te horen dat ik precies schrijf zoals het is. "Jij hebt me omschreven zoals ik echt ben", krijg ik vaak te horen. Naast het schrijven geef ik workshops en cursussen aan scholieren en studenten. Voor nakijkwerk bent u bij mij ook aan het goede adres. Ik blijf altijd leren en volg daarom geregeld masterclasses, workshops en cursussen.

 

2013 December Masterclass 'Literaire thriller schrijven' door Marion Pauw

2014 Maart Lezing Susan Smit over 'Gisele'

 

 

 

 

De Wondere Wereld van Spyker en Bentley

 

De twee bekendste hondjes uit 't Gooi!

Klik hier voor de facebookpagina.

Barbara's Blog

 

Blog over mijn leven en werkzaamheden. Klik hier

Copyright © 2014 All Rights Reserved